Beszélgető kuckó

2020.11.27

Csoportos vagy egyéni online beszélgetésre várlak Titeket decemberben! Biztosan van kérdésetek a babák körüli teendőkkel kapcsolatosan vagy Ti osztanátok meg tapasztalataitokat,de az is lehet, hogy csak társaságra vágytok az életeteket most leginkább kitöltő témában, az anyaságban.

 Én szeretnék arról beszélni majd bevezetőként, hogy legfőképpen mely területeken és miben más a koraszülött babák gondozása, a kezdetektől az első évekig és milyen fejlődés zajlik ezen területek feltérképezésében. A másik fontos téma a lelki folyamatok segítésének lehetőségei, ami alapja lehet a kiegyensúlyozott családi életnek, társas kapcsolatoknak és a pici fejlődésének is.

Várom a jelentkezéseteket és a téma javaslataitokat! Ezek alapján dől majd el, hogy mennyi és hány fős csoport alakul, hiszen azonos téma érdeklődéssel szerveződhetnek a csoportok, de egyéni beszélgetés is lehetséges, ha szeretnétek! A beszélgetéseket december első és második szombatjára tervezem, de rugalmas vagyok, jelezhetitek, hogy Nektek melyik időpont alkalmasabb. 

Szeretettel várom a jelentkezéseket, ötleteket, hiszen Nektek, Rólatok szól ez az esemény!

Kapcsolat

Itt küldheted el jelentkezésedet, ötleteidet, időpont javaslatodat!