Szolgáltatások

Szolgáltatások 

  A jelenlegi helyzetben a tanácsadás működik online, ingyenes formában

-Menjünk haza!-gondozási tanfolyam

A baba már megszületett,de még pici, nem jöhet haza, viszont szülőként szeretnénk rá felkészülni, elsajátítani az alapvető gondozási feladatokat, választ kapni a kérdéseinkre.De lehet,hogy még terhesség alatt gondolkodunk az ismeretszerzésen.

3 alkalmas, alkalmanként 1,5 órás foglalkozás:

  1. foglalkozás: pelenkázás, fürdetés, levegőzés, napirend kialakítása
  2. foglalkozás: szoptatás, anyai táplálkozás, tápszerkészítés
  3. foglalkozás: újraélesztési tanfolyam, speciális oltások és tápszerek, légzésfigyelő használata

Itt kérheted a szolgáltatást:


-Mit tegyek?- eseti tanácsadás 

A hétköznapokban előforduló, de általunk nem hétköznapinak érzett problémák megbeszélése, megoldási stratégiák kidolgozása.

1 órás beszélgetés, melyben megismerjük a babát, a család dinamikáját, a problémát és keresünk rá megoldást. Ha szükséges bővíthetjük több alkalomra is, illetve az otthonukba is ellátogathatok.

Itt kérheted a szolgáltatást: 

-Családi hétvége- kétnapos tudásbővítő csomag

Jöjjenek el pici babájukkal a kis Duna-parti panzióba,ahol családra szabott tanácsadási és szabadidős programokkal várjuk két napon át! Kapcsolódjanak ki és közben kapjanak válaszokat kérdéseikre, hogy a babás hétköznapok is könnyebben folytatódjanak.

Előzetes megbeszélés alapján alakítjuk ki a programtervet,legyen szó akár szoptatási, gondozási, dietetikai tanácsadásról, akár életvezetési, párkapcsolati problémák megoldásáról,de tanulhatunk együtt babamasszázs fogásokat vagy jógázhatunk is. Közben persze beleférhet egy romantikus vacsora, séta is!

Egyedi díjszabás, a meghívott vendégelőadók számától, a programok jellegétől függően!

Itt kérheted a szolgáltatást: